Ga naar de inhoud

CULTUREEL SEIZOEN SUCCESVOL GESTART!

Het bruiste zaterdag weer als vanouds in het winkelcentrum aan het Koningin Julianaplein in Voorburg!
Er was dan ook van alles te doen tijdens de 21ste editie van het Cultureel Zomerfestival!

Bezoekers konden kennis maken met het rijke culturele leven in Leidschendam-Voorburg en lokale kunst- en cultuuraanbieders kregen de mogelijkheid om hun aanbod te promoten op de cultuurmarkt. Daarnaast kon iedereen natuurlijk genieten van een gevarieerd muzikaal programma met voor ieder wat wils!

We kijken terug op een mooi festival, veel dank voor alle deelnemers, vrijwilligers en sponsors en heel graag tot volgend jaar! We kijken alweer uit naar de volgende editie van het Cultureel Zomerfestival, op de laatste zaterdag in augustus… dus zet zaterdag 26 augustus 2023 maar vast in de agenda!