Meteen naar de inhoud

Cultuurmarkt 2023

Diverse Voorburgse en Leidschendamse culturele, creatieve en sportverenigingen zijn op zaterdag 26 augustus aanwezig op de cultuurmarkt met een informatiekraam.

Dit zijn de deelnemers aan de Cultuurmarkt 2023:

Bridgeclub Vronesteyn
Bridge is meer dan gewoon een spel, het is een fantastische denksport!
Een sport die je speelt en deelt met elkaar. Bridge kan altijd en overal en verveelt nooit. Bridge is daarnaast een sport die hersenen fit en actief houdt, belangrijk voor jong en oud. Bridge is veelzijdig. Het kan een grote rol spelen bij het welzijn van mensen. Elke dinsdagavond kun je in competitieverband spelen bij BC Vronesteyn. Wil je meer weten over bridge of over onze vereniging, kom dan naar onze stand. Onze enthousiaste leden zullen u dan alles vertellen over bridge.

Kin San Tai Chi Academie
De Kin San Tai Chi Academie geeft les in Tai Chi, een Chinese bewegingsvorm, ook wel ‘bewegende meditatie’ genoemd. Regelmatige beoefening vermindert gezondheidsproblemen. Het bestaat uit een reeks vloeiende en sierlijke bewegingen die zorgvuldig in een vaststaande volgorde worden uitgevoerd. De zachte vorm van oefenen maakt beoefening voor vrijwel iedereen mogelijk, ook voor mensen met een chronische aandoening. Door regelmatige training worden spieren en gewrichten soepeler, nemen conditie en concentratie toe en neemt wordt stress minder. De ervaring leert dat veel gezondheidsproblemen verminderen en vaak zelfs verdwijnen. Start nieuwe klassen in september, kijk op www.kinsantaichi.nl.

Kunstuitleen Voorburg
In het smalste pandje van Voorburg, Herenstraat 92, kun je inmiddels al meer dan 40 jaar terecht voor het lenen van kunst. De hier gevestigde Kunstuitleen Voorburg heeft in de afgelopen jaren een prachtige collectie opgebouwd van hedendaagse beeldende kunst en zich daarmee tot ver in de omtrek een naam verworven. Wil je je huis verrijken met kunst dan kan dat bij ons op een laagdrempelige manier. Je kunst zo vaak ruilen als je wilt en je zit nergens aan vast, we bezorgen het desgewenst bij je thuis en ook is het mogelijk om tegen een laag maandelijks bedrag te sparen voor de aankoop van een kunstwerk. Voor slechts 14,25 per maand geniet je dagelijks van de schoonheid en het gevoel dat schuilgaat achter kunst.