Ga naar de inhoud

update cultureel zomerfestival juli 2016

10653359_1111614642195720_8501173168360254406_n
Zaterdag 27 augustus 2016 vindt de 17e editie van het Cultureel Zomerfestival plaats op het Koningin Julianaplein in Voorburg.
Op de informatiemarkt, die dit jaar alweer bijna 60 (!) kramen telt, presenteren zich weer tal van Voorburgse en Leidschendamse verenigingen op cultureel en sportief terrein.
Een ander belangrijk onderdeel van het festival is het muzikale gedeelte. Ook dit jaar zijn we er weer in geslaagd een aantrekkelijk programma samen te stellen, verdeeld over vier podia met  voor elk wat wils.
Vele Voorburgse en Leidschendamse muzikale acts zullen er optreden, zoals de bands GREENHOUSE, NEW PAGE en BLENDED CULTURE. Ook de popkoren FOCUS en REBOUND zijn weer van de partij. Als afsluiter op het Pleinpodium zijn we er trots op dat de superband JEWELSTE zal optreden!
Verder op deze locatie een modeshow waar de laatste kledinglijn zal worden getoond!
Voor het terras van de lunchroom Noony’s dit jaar optredens van semi akoestische bands, waaronder de sixtiesband THE SCARLETS, en de nieuwe formaties DEAR FRANCIS en HET PROJECTJE, met tal van prominente Voorburgse musici in hun gelederen!
Dit jaar zal er op een nieuwe plek in het winkelcentrum, direct naast de McDonalds, een podium worden neergezet, waar onder de noemer DE TALENTENLOODS tal van Voorburgse en Leidschendamse jonge musici hun talenten zullen tonen.
Binnenkort meer informatie over de algehele programmering en verdere wetenswaardigheden.
Volg ons ook op facebook