Meteen naar de inhoud

Wie spelen er zaterdag 27 augustus op het 21e Cultureel Zomerfestival?

FORUM HADRIANI
De Harmonie bestaat al sinds 1896 en is daarmee het oudste onderdeel van Forum Hadriani. De 30 leden bespelen verschillende blaasinstrumenten, zoals klarinetten, trompetten en saxofoons en slagwerk, zoals drums en percussie. De muziekstukken die we spelen, variëren van klassiek tot modern uit onder andere films en musicals. Ook de populaire muziek staat op ons programma.

BACK TRACK, een medio 2019 ontstaan muzikaal collectief van vier heren, is een coverband met een eigen interpretatie van het gekozen repertoire bestaande uit songs van Tom Petty, Joe Cocker, The Byrds, The Eagles, Joe Walsch etc. Dit collectief bezit een schat aan muzikale ervaring en is gebaseerd op het hebben van plezier in het gezamenlijk maken van muziek.

CELEBRATE CLIFF

THE ROUSTABOUTS een Rock & Roll band uit Den Haag, in de zomer van 2018 opgestart. Ze zijn in hun element met Rock ’n Roll en spelen het dan ook met verve: rockend, swingend, shakend en met oog voor detail. Contact en interactie met het publiek maakt het levendig en gezellig. Bij een geslaagd optreden zijn de nummers goed gebracht, gaat het publiek naar de dansvloer, wordt gedronken en gelachen en gaat iedereen vrolijk naar huis!

FLEETWOOD MANIACS
Fleetwood Maniacs, winnaars van de POPDELFT Music Award 2022, bestaat uit een groep gepassioneerde muzikanten die beïnvloed zijn door de ongeëvenaarde en legendarische muziek van Fleetwood Mac.
Fleetwood Maniacs zijn in de ban van deze Amerikaans/ Engelse jaren 70 band en dat is goed te merken als zij het podium betreden. Met zorg samengesteld repertoire en tot in detail uitgezochte partijen worden met passie door Fleetwood Maniacs tot leven gebracht. Je zou kunnen zeggen dat de muziek van Fleetwood Mac ’schuurt’ en dat doet het bij Fleetwood Maniacs ook. Nummers zoals Go Your Own Way, Dreams, Everywhere, Second Hand News, Don’t Stop en nog veel meer kun je zeker verwachten. Kortom een muzikaal feestje.

ZANGKOOR REBOUND

SHANTYKOOR MIDSCHEEPS

ROBERT’S ONE-MAN-BAND

HET PROJECTJE
Akoestische covers en eigentijdse bewerkingen daarvan voor elke gelegenheid. Licht versterkt creëren zij een vriendelijk warm geluid voor een perfecte ambiance.

DEAR FRANCIS bestaat uit 4 vrienden die een langgekoesterde droom hebben gerealiseerd; het spelen van hun favoriete top2000 en top40 hits in een compacte akoestische bezetting. Hierbij is meerstemmige zang een belangrijke factor in het verrassende geluid van Dear Francis. Alle bandleden zingen afwisselend zowel lead als backing. Hierdoor bezit Dear Francis een gevarieerd repertoire en is daarom geschikt voor uiteenlopende evenementen.

THE SCARLETS
Oude vertrouwde geluiden van The Scarlets, een van de weinige bands uit de 60-er jaren, die nog steeds succesvol opereert op de vele Haagse podia. Zeg Beatles, Kinks, Monkees, Hollies, en zij spelen het!

WICKY’S ONE-MAN-BAND