Meteen naar de inhoud

Wie spelen op het 20e Cultureel Zomerfestival op zaterdag 31 augustus?

FLEETWOOD MANIACS

Fleetwood Maniacs bestaat uit een groep gepassioneerde muzikanten die beïnvloed zijn door de ongeëvenaarde en legendarische muziek van Fleetwood Mac.

Fleetwood Maniacs zijn in de ban van deze Amerikaans/ Engelse jaren 70 band en dat is goed te merken als zij het podium betreden. Met zorg samengesteld repertoire en tot in detail uitgezochte partijen worden met passie door Fleetwood Maniacs tot leven gebracht. Je zou kunnen zeggen dat de muziek van Fleetwood Mac ’schuurt’ en dat doet het bij Fleetwood Maniacs ook.

Nummers zoals Go Your Own Way, Dreams, Everywhere, Second Hand News, Don’t Stop en nog veel meer kun je zeker verwachten. Kortom een muzikaal feestje.


ROCKADILE

Rockadile is een driekoppige band, gespecialiseerd in Hillbilly, Rockabilly en Neo-rockabilly met uitstapjes naar Country. Het oorspronkelijke geluid van de jaren vijftig komt op een enthousiaste wijze tot leven. Daarnaast bestaat het repertoire uit een aantal recentere nummers.

Stel je voor: de reïncarnatie van Carl Perkins, Tennessee Ernie Ford en Elvis recht voor je ogen. Maar ook Jerry Reed en Johnny Cash met zijn diepe doordringende stem sluit zich aan bij de partij.

De mannen van Rockadile weten zich te vermaken op het podium. Hun energie is besmettelijk en maakt dat het hele publiek swingt. Dansers zullen genieten van deze band.


DANCE TO THE SIXTIES

Dance to the sixties is een rock ’n roll stichting die zich vooral richt op het traditioneel rock ’n roll dansen. Zij zijn een niet commerciële club die draait op vrijwilligers, wat als voordeel heeft dat ze voor een cursus niet veel hoeven te vragen. Verder geven zij rock ’n roll dansdemonstraties waarmee ze landelijke bekendheid hebben verkregen.


HET PROJECTJE

Akoestische covers en eigentijdse bewerkingen daarvan voor elke gelegenheid. Licht versterkt creëren zij een vriendelijk warm geluid voor een perfecte ambiance.


MISTER PRETTY ft SUNSHINE

De drie heren van de Voorburgse band Mister Pretty zaten ooit samen op de Dalton Voornurg en hebben sindsdien flink aan de weg getimmerd en vele successen behaald. Dat zij ook nog iets anders kunnen dan rocken bewijzen ze wanneer de lieftallige Sunshine zich bij hen voegt!


UP JAZZ ft DEBORA HULSKAMP

Voorburgse zangeres/pianiste Debora dit keer met muzikale ondersteuning van Up Jazz


MY DEAREST SISTER

De sensatie van vorig jaar hebben we dit jaar weer weten vast te leggen! My Dearest Sister is meerstemmige zang begeleid op akoestische gitaar en cajon. Mooie covers met een flink oh jaaa gehalte!
Samen één familie!!


THE SCARLETS

Oude vertrouwde geluiden van The Scarlets, een van de weinige bands uit de 60-er jaren, die nog steeds succesvol opereert op de vele Haagse podia. Zeg Beatles, Kinks, Monkees, Hollies, en zij spelen het!


SIMPLY NAMES

Simply Names is een allround coverband uit Leidschendam en bestaat uit ervaren muzikanten. Ze spelen bekende nummers uit de jaren 60 tot heden.


DEAR FRANCIS

Al weer een aantal jaren niet meer weg te denken uit het semi akoestische circuit. Dit keer wagen zij zich aan het uitsluitend akoestisch muzikaal straattheater en als eerste Nederlandse Pop-Up-Band zullen zij op een willekeurige locatie tevoorschijn komen, en bestrijken daarbij het gehele festivalterrein!


WOODSTREET BIGBAND

Het is al weer jaren geleden dat ze op ons festival stonden, maar deze konden we niet om hen heen: de Woodstreet Big Band is het oudste nog spelende jazzorkest in de regio. Dit jazzorkest speelt in de traditionele bezetting, bestaande uit saxofonisten, trombonisten, trompettisten en een ritmesectie bestaande uit drums, basgitaar, gitaar en piano. Zangeres is Natascha de Jong en de band staat onder leiding van Stanislav Mitrovic.


WICKY’S ONE-MAN-BAND