Ga naar de inhoud

wie spelen op het 22e Cultureel Zomerfestival?

OP HET PLEINPODIUM:

STRAIGHT LIFE BIG BAND
Het festival wordt rond 10:00 uur spetterend geopend door de Straight Life Big Band. Deze Voorburgse bigband uit de stal van Sint Caecilia kent een afwisselend en breed repertoire, en speelt traditionele swing en jazz naast evergreens en ballads.
De Straight Life Big Band speelt van 10:00 – 11:00 uur op het Pleinpodium
www.stcaecilia.nl

GREEN HOUSE
Greenhouse is een eind 2015 opgerichte coverband die bestaat uit louter door de wol geverfde rasmuzikanten uit Voorburg en Leidschendam.
De bandnaam is ontleend aan de in de 60er jaren beruchte Voorburgse oefenruimte “het groene huisje”, een gebouw dat er overigens nog steeds staat en nog steeds dienst doet als oefenruimte voor vele Voorburgse bands. Greenhouse speelt vooral veel lekkere bekende rock- en popsongs uit de jaren 60 en 70. Greenhouse speelt op het Pleinpodium van 11:45 – 12:30 uur  https://facebook.com/Greenhouse  http://www.greenhouse-band.nl/

D.I.S,C,O, een vrolijke disco covers formatie bestaat uit 9 personen, waaronder twee geweldige zangeressen en drie fantastische blazers. Nummers van Earth Wind and Fire, Michael Jackson en Donna Summer, Dat wordt feesten!

 

 

BIG CAZ and the BOBS is een Rock ’n Roll band die garant staat voor een geweldige show in de fifties en sixties stijl, entertainers van de bovenste plank! Originele nummers van bekende artiesten gebracht op een authentieke manier blijft een feest van herkenning voor het grote publiek!

 

 

 

 

POPKOOR FOCUS

Popkoor FOCUS heeft ongeveer 50 enthousiaste, ambitieuze leden die plezier hebben in samen muziek maken en een feestje bouwen. Het koor heeft al veel leuke en aparte ervaringen opgedaan. Zo hebben zij meegedaan aan het BALK-festival, opgetreden tijdens het kerstgaladiner in Kasteel Wittenburg, een eigen CD opgenomen en een keer de eerste prijs behaald tijdens Korenslag Bollenstreek in Noordwijk.
Popkoor FOCUS treedt op van 14:00 – 14:30 uur op het zijpodium van het RABObankpodium.
www.popkoorfocus.nl

POPKOOR DICENTORIA (ofwel De GOLDEN OLDIES van VOORBURG)

Popkoor DICENTORIA is een 4 stemmig zangkoor veelal bestaande uit ouderen, waarbij plezier in het zingen voorop staat. Het koor treedt regelmatig op in verzorgings- en verpleeghuizen.
De GOLDEN OLDIES treden op van 11:15 – 11:45 uur op het zijpodium van het PLEINPODIUM.


POPKOOR REBOUND

Popkoor Rebound is uit Leidschendam is voor de derde maal op het festival te bewonderen. Het koor, opgericht in 2012 en nu al uit ca. 50 enthousiaste dames en heren bestaat, heeft een uitgebreid repertoire popnummers van de jaren 60 tot heden. Dit repertoire is zeer gevarieerd van ballads tot rocknummers.  www.popkoorrebound.nl

 

FUNKY CREW The Dance Experience staat garant voor stevige funk, pure groovy soul & onvervalste disco. Nummers uit de jaren ’70/’80/’90/00’s tot heden, van de Pointer Sisters, Earth Wind and Fire tot en met Bruno Mars en Justin Timberlake

 

PODIUM BIJ NOONY’S:

HET PROJECTJE
Akoestische covers en eigentijdse bewerkingen daarvan voor elke gelegenheid. Licht versterkt creëren wij een vriendelijk warm geluid voor een perfecte ambiance.   www.facebook.com/Het-Projectje

 

MY DEAR SISTER
Akoestische meerstemmig zang begeleid op gitaar, samen van 1 familie.
Ze doen mooie songs van vroeger en nu, een vleugje rock & roll in een akoestisch jasje.
My Dear Sister speelt vanaf 13:30 uur bij de Noonies.

THE SCARLETS, roemrucht in de zestiger jaren, maar ook tot ver daarna, treden alweer jaren op in de laatste 70jaren bezetting
Ze spelen vanaf 14:45 uur bij de Noony’s

KEES TOETS
De optredens op het Noonies podium worden afgesloten door Kees Toets.
Kees is een all round pianist die al meer dan 20 jaar aan de weg timmert en in staat is om zowel kleine als grote gezelschappen op een exclusieve manier te entertainen.
Kees treedt op vanaf 17:00 uur op het Noony’s podium.    www.keestoets.nl  

HET PODIUM BIJ HET WAPEN VAN VOORBURG:

TINA BARABAT

Tina treedt op om 13.00 uur en om 15.30 uur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HANS DE BRUIN

Hans de Bruin treedt op om 11.45 uur; 14.15 uur en om 16.45 uur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BIJ ROS

De Showbrassband is het zittende orkest van Showband 75 uit Leidschendam, onder leiding van Eugène de Bruijn. De Showbrassband ging in het voorjaar van 2002 van start en groeit sindsdien in muzikaliteit én repertoire. Het repertoire bestaat uit vlotte, bekende muziek. Nummers zoals bijvoorbeeld Hallelujah van Leonard Cohen, A Night like this van Carol Emerald, en een Beatles medley. Populaire goed in het gehoor liggende muziek dat lekker is om te spelen en op enthousiasme kan rekenen bij het publiek. Wij hebben vooral Engelstalige nummers op het repertoire maar ook een aantal Nederlandstalige nummers zoals bijvoorbeeld Het Dorp van Wim Zonneveld en Heb je even voor mij van Frans Bouwer.
De Showbrassband bestaat uit een aantal enthousiaste muzikanten die serieus repeteren maar het óók gezellig vinden om samen muziek te maken, en een aantal optredens per jaar te verzorgen.
Voor wie het óók gezellig vindt om samen muziek te maken is welkom bij ons. Wij zijn nog op zoek naar nieuwe leden/muzikanten. We repeteren op woensdagavond van 20.00uur tot 22.00 uur aan de Groene Zoom 11 te Den Haag. Dus meld je aan bij ons via bestuur@showband75.nl