wie spelen op het 18e Cultureel Zomerfestival?

 

OP HET RABOPODIUM:

De EASTEND SIXTEEN SWING BAND
De Eastend Sixteen Swing Band bestaat sinds 1988. De naam van het orkest is ontleend aan het oefenadres: Oosteinde 16, in Voorburg.
De band bestaat uit zestien muzikanten en een zangeres. Door de bigband bezetting heeft het orkest een geluid en uitstraling die staan als een huis. Het repertoire is zeer uiteenlopend, geschikt voor vrijwel elke gelegenheid. Vooral tijdens feestavonden en diner-dansants is het orkest in zijn element. Maar ook andersoortige festiviteiten vult deze band uitstekend in. Van een uur tot avondvullend. Muzikaal leider en dirigent is Eloy Wigman, zelf professioneel saxofonist. Zangeres Jamie Pronk brengt met haar geweldige stemgeluid elk feest naar een ongekend niveau.
De Eastend Sixteen Swing Band speelt van 10:00 – 11:15 uur op het RABObankpodium
www.eastend16.nl

 

De LAUREL CANYON Tribute Band

De band bestaat uit vier gepassioneerde en ervaren muzikanten, ieder met een rijk muzikaal verleden. en speelt een grotendeels Amerikaans Westcoastrepertoire.
Tijdens het festival zullen ze ook een nummer begeleiden van het zangkoor The Blue Waves, dat direct na hen optreedt.
De LAUREL CANYYON Tribute Band speelt van 11:15 – 12:00 uur op het RABObankpodium
www.laurelcanyon.nl

 

THE SCARLETS
The Scarlets, roemruchte Haagse band uit de zestiger jaren, maar ook ver daarna, timmert de laatste jaren weer meer dan regelmatig aan de weg in de Haagse regio. Onlangs speelde de band nog met veel succes op het Haagse Beatfestival in het Zuiderparktheater en binnenkort in september ook nog te bewonderen tijdens de Vlietdagen.
Dit keer op ons festival van 13:00 – 13:45 uur op het RABObankpodium
https://facebook.com/scarletstheband

 

EQUAL SPLIT
Equal Split is de nieuwste Voorburgse partyband en bestaat uit 8 ervaren muzikanten. Ze spelen een mix van disco, funk en rocknummers en doen dat op een enthousiaste en aanstekelijke wijze en stralen dat naar het publiek uit.
Equal Split speelt op het RABObankpodium van 15:00 – 15:45 uur.

www.facebook.com/pg/www.equalsplit.nl
www.equalsplit.nl

 

DOCKTER and THE BIGGS
DOCKTER and THE BIGGS is de nieuwste rockabilly sensatie uit de regio. De band, bestaande uit 8 professionele muzikanten, steken bekende hits in een nieuw jasje, voorzien ze van nieuwe arrangementen met blazers, een groovy akoestische rhythm sectie en retro style vocals, en het resultaat is verbluffend!
DOCKTER and THE BIGGS spelen van 16:45 – 1730 uur en sluiten het festival op het RABObankpodium af

www.dockterandthebiggs.com
www.facebook.com/dockterandthebiggs

 

POPKOOR BLUE WAVES

Popkoor Blue Waves is een zangkoor uit Leidschendam dat sinds februari 2015 bestaat,
Het is een enthousiaste groep mensen, die al een gevarieerd repertoire heeft opgebouwd, dat regelmatig wordt uitgebreid met nieuwe nummers.
Het eerste nummer dat Blue Waves brengt zal worden begeleid door de band Laurel Canyon.
Popkoor Blue Waves treedt op van 12:30 -13:00 uur op het zijpodium van het RABObankpodium,

www.popkoorbluewaves.nl

 

 

POPKOOR FOCUS

Popkoor FOCUS heeft ongeveer 50 enthousiaste, ambitieuze leden die plezier hebben in samen muziek maken en een feestje bouwen. Het koor heeft al veel leuke en aparte ervaringen opgedaan. Zo hebben zij meegedaan aan het BALK-festival, opgetreden tijdens het kerstgaladiner in Kasteel Wittenburg, een eigen CD opgenomen en een keer de eerste prijs behaald tijdens Korenslag Bollenstreek in Noordwijk.
Popkoor FOCUS treedt op van 14:00 – 14:30 uur op het zijpodium van het RABObankpodium.
www.popkoorfocus.nl

 

POPKOOR DICENTORIA (ofwel De GOLDEN OLDIES van VOORBURG)

Popkoor DICENTORIA is een 4 stemmig zangkoor veelal bestaande uit ouderen, waarbij plezier in het zingen voorop staat. Het koor treedt regelmatig op in verzorgings- en verpleeghuizen.
De GOLDEN OLDIES treden op van 11:15 – 11:45 uur op het zijpodium van het RABObankpodium. 

 

PODIUM BIJ NOONY’S:

DAGORKEST DE VLIETSTREEK

Het Dagorkest Vlietstreek is in mei 2012 opgericht en is onderdeel van muziekvereniging St. Caecilia. De achtergrond van de leden, mannen en vrouwen, is heel divers en ook de leeftijden lopen zeer uiteen.
Typerend voor Dagorkest Vlietstreek is de ontspannen sfeer waarin wordt gemusiceerd. Dit uit zich in gezellige repetities als voorbereiding op een aantal leuke concerten.
Dagorkest DE VLIETSTREEK treedt op van 11:00 – 11:30 uur op het Noony’spodium
www.stcaecilia.nl
www.facebook.com/dagorkestvlietstreek 

 

HET PROJECTJE

Het Projectje kwam eind 2014 voor het eerst bij elkaar om gezellig samen akoestisch muziek te maken. En gezellig was het! …Het ene projectje was nog niet klaar of het volgende diende zich alweer aan. Zo zijn ze in hun werknaam blijven hangen.
Het Projectje speelt akoestische covers en eigentijdse bewerkingen daarvan voor elke gelegenheid. Licht versterkt creëren zij een vriendelijk warm geluid voor een perfecte ambiance.
HET PROJECTJE speelt van 14:45 – 15:30 uur op het Noony’s podium

www.facebook.com/Het-Projectje

 

JAZZY AFFAIRS

Jazzy Affairs is begin dit jaar opgericht en speelt een repertoire dat valt binnen de driehoek jazz, pop en funk. De zes muzikanten van Jazzy Affairs hebben hun muzikale sporen verdiend in verschillende formaties en hebben elkaar gevonden in de liefde voor de muziek.
De muziek van de band voert je mee langs spetterende funk, jazzy popsongs en stille ballads, altijd met een eigenwijze twist.
Jazzy Affairs speelt van 13:30 – 14:15 uur op het Noony’spodium.

 

MAD PIT 2.0

Onder aanvoering van stergitarist Peter Jacobs is de band MADPIT nieuw leven ingeblazen en met een schitterend resultaat. 

 

KEES TOETS
De optredens op het Noony’s podium worden afgesloten door Kees Toets.
Kees is een all round pianist die al meer dan 20 jaar aan de weg timmert en in staat is om zowel kleine als grote gezelschappen op een exclusieve manier te entertainen.
Kees treedt op vanaf 17:00 uur op het Noony’s podium.
www.keestoets.nl 

 

HET PODIUM BIJ HET WAPEN VAN VOORBURG:

ESTER LATAMA

Ester treedt op van 11:15 – 12:15 uur en van 13:45 – 14:45 uur

www.facebook.com/esterlatama

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HANS DE BRUIN

Hans de Bruin treedt op van 12:30 – 13:30 uur en van 15:00 – 16:00 uur 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PINCHITO’S CALIENTE

PINCHITO’S CALIENTE treedt op van 16:15 – 17:15 uur

www.facebook.com/Gerardo-Maria-van-Pinchitos-Caliente